Despre noi

Compania F&R Worldwide a fost înfiinţată în noiembrie 2005 şi îşi are sediul în Bucureşti, România. Compania mamă, Froehling & Robertson, Inc., cu sediul central în Richmond, Virginia, a oferit clienţilor săi din Statele Unite ale Americii şi din afara granitelor, timp de 125 de ani, servicii excelente de consultanţă în domeniul protecţiei mediului, consultanţă tehnică şi servicii geotehnice.

În anul 2008, am format o societate mixtă cu SGDA Europe în vederea creării unei echipe multinaţionale de ingineri şi oameni de ştiinţă şi am deschis sucursale în Europa Centrală şi de Est şi Statele Unite ale Americii.

Acreditări

  • Ministerul Mediului
  • ANRM: Competentă tehnică şi profesională privind supervizarea lucrărilor cu grad ridicat de risc in domeniul petrolier
  • Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale: Serviciul extern de prevenire şi protecţie
  • EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2005, AND BS OHSAS 18001:2007 — certificat

F&R Worldwide EN ISO 9001:2008 F&R Worldwide EN ISO 14001:2005 şi F&R Worldwide BS OHSAS 18001:2007

Expertiză

Experienţa în managementul calităţii aerului şi gestionarea resurselor de apă şi sol, combinată cu experienţa în domeniul politicilor industriale şi de mediu la nivel european şi naţional fac din compania F&R Worldwide un partener excepţional pe pieţele în curs de dezvoltare din Europa Centrală şi de Est. F&R Worldwide a alcătuit numeroase echipe de specialişti în vederea executiei unei game extinse de proiecte pentru clienţi români şi companii internaţionale.

Având o istorie bogată, o experienţă şi viziune unică, compania F&R Worldwide se concentrează asupra companiilor naţionale şi multinaţionale din Europa Centrală şi de Est, sprijinindu-le în afaceri şi în gestionarea provocărilor din domeniul protecţiei mediului cu care această parte a lumii se confruntă în prezent. F&R Worldwide este recunoscută ca fiind una dintre companiile de consultanţă de mediu şi servicii geotehnice de prim rang în România.

Integritate

Modul în care interacţionăm cu clienţii, agenţiile guvernamentale şi cu partenerii noştri asigură transparenţa completă a obiectivelor noastre. Fie că suntem într-un parteneriat cu o companie concurentă sau ne ajutăm clienţii să se conformeze cu cerinţele legale, intenţiile noastre sunt întotdeauna clare şi comunicate deschis.

Orientare spre clienţi

Întâi ascultăm. Apoi analizam. Şi apoi, răspundem. Suntem motivaţi de problemele clienţilor noştri iar acţiunile noastre urmăresc rezolvarea acestor probleme şi satisfacerea aşteptărilor clienţilor. În cadrul proiectelor pe termen lung, prin analizarea şi revizuirea continuă a strategiilor noastre, ramânem în permanenţă receptivi şi flexibili, chiar şi în situaţii neprevăzute.